Foredrag

Referencer

Det var en stor fornøjelse at høre Aydins oplæg i Familiecafeen i Frelsens Hær Nørrebro. Aydin var nærværende og fortalte medlevende om hans personlige fortælling samtidig med, at han fik flettet sin faglige ekspertise ind i emnet omkring de unges tillid til samfundet og risiko for modborgerskab. Aydin var meget åben og venlig i sin dialog med familierne. Vi gik alle beriget fra mødet med Aydin, hans fortælling og hans store viden.

Mona Viborg, Frelsens Hær Nørrebro

Det var meget relevant og medrivende for de frivillige sprogtrænere. Aydins evne til at kombinere eget liv med en teoretisk sociologisk ramme, blev i høj grad bemærket. Personligt skete følgende: Min mand og jeg er netværk for en flygtning Seltan på 19 år. To dage efter foredraget skulle han op i 9. klasse samfundsfag. Han havde opgivet en artikel om bandekriminalitet, men pludselig torsdag formiddag fik han besked på at finde en artikel mere. Jeg gik med ham på biblioteket og vi fandt en fin artikel af Aydin. Seltan strøg hjem og læste. Fredag fik han 12 i samfundfag. Til jul ønskede han sig Forsoning - noget af en moppedreng for en ung flygtning der har været i DK 2 1/2 år. Tak.

Ki Aabenhus

Super foredrag. Udover sin relevante viden på området, var Aydin rigtig god til at til målrette foredraget til tilhørerne. Der var desuden en rigtig god dynamik og uformel tone

Rekha Larsen, Direktoratet for Kriminalforsogen

Aydin Soei´s viden på området er meget stor og hans lidt uformellem form med variation af formidling af viden, eksempler fra det virkelige liv og hans eget, analyser og statistikker, er meget ideal. Alt i alt et meget tilfredsstillende foredrag, hvor inddragelse af deltagerne og deres erfaringer fungerede rigtig godt.

Jørgen Christensen, Ungdommens Uddannelsesvejledning. Børne og Ungeforvaltningen i København

Aydin er en fantastisk foredragsholder. Jeg har fået mange positive tilbagemeldinger fra flere i sognet

Vivian Linnebjerg, Velling Kirke

Aydin er en engageret og levende ordstyrer og konferencier med evne til at motivere og engagere andre med sin uhøjtidelige og personlig tilgang

Nina Svanborg, Leder af Antidiskriminationsenheden, Ankestyrelsen

Vi havde samlet 200 mennesker - ansatte og bestyrelsesmedlemmer i vores boligorganisationer i Bo i Aalborg. Det var en fantastisk oplevelse. Meget spændende og godt fortalt, og det gav stof til eftertanke i vores samfund. Kan varmt anbefales.

Laila Thomsen, Bo i Aalborg

Virkelig godt - Aydin er en super god formidler/fortæller!

Gert Korvig, AKB Taastrup